Zorgeloos Rijplezier!

Wij weten dat u zorgeloos wilt autorijden en begrijpen dat u zich daarbij financieel prettig wilt blijven voelen. Wij kunnen u dan ook naast een nieuwe suzuki of één van onze betrouwbare occasions voorzien van een financiering op maat. Wij doen dit samen met Suzuki Finance, de financiële partners van Suzuki. Met een snelle on-line verbinding kunnen wij direct uw financieringsmogelijkheden bekijken. Uiteraard met de bijbehorende tarieven, die de tarieven met andere aanbieders van financiële diensten glansrijk doorstaan. Alles snel en betrouwbaar geregeld zonder verrassingen achteraf. Zie onderstaand diagram om u een idee te geven van de mogelijkheden. U bent natuurlijk altijd welkom voor een persoonlijk advies.

Autofinanciering

Bij een autofinanciering dient de auto als onderpand. U leent een vast bedrag, dat u over een vaste looptijd in gelijke maandelijkse termijnen weer aflost. die termijnen bestaan uit een aflossings- en een rentedeel. aan het einde van de looptijd bent u de eigenaar van de auto en heeft u als het ware de rest- of inruilwaarde gespaard. Met deze duidelijke en gemakkelijke financieringsvorm weet u dus precies waar u aan toe bent. U kunt de aanschafprijs van uw nieuwe of gebruikte auto geheel financieren, maar gedeeltelijk kan ook. Wij zetten graag de mogelijkheden met u op een rijtje, dus vraag ernaar bij één van onze adviseurs.

Privé Lease

Wilt u voor een laag maandbedrag in een nieuwe auto of een occasion rijden? Dan is Privé Lease de perfecte financieringsvorm, waarbij de auto dient als onderpand. In overleg bepalen wij met u de looptijd van de overeenkomst (maximaal 60 maanden) en de hoogte van de slotbetaling. Vooraf trekken wij het inruilbedrag en of de eventuele aanbetaling af van de prijs. dat maakt het maandbedrag voor u nog gunstiger. De slotbetaling stellen wij samen vast. dit gebeurt aan de hand van de te verwachten inruilwaarde van de auto na de looptijd van de lening. U kunt de veilige weg kiezen door de slotbetaling laag te houden, maar hoger inzetten kan ook. Zo kunt u zelf uw maandelijkse aflossing scherper of minder scherp stellen. Graag geven wij u aan de hand van rekenvoorbeelden inzicht in de mogelijkheden, uiteraard rekening houdend met uw persoonlijke situatie.

Doorlopend Krediet

Wilt u een flexibele financiële reserve? Kies dan voor een doorlopend krediet. Bij deze vorm dient de auto niet als onderpand en heeft u de vrijheid om boetevrij versneld af te lossen. Van tevoren bepaalt u zelf uw kredietlimiet, oftewel het maximumbedrag waarover u kunt beschikken. binnen die limiet neemt u alleen op wat u op dat moment nodig denkt te hebben. gedane aflossingen kunt u ook weer gewoon opnemen. U betaalt alleen rente over het uitstaande saldo. Het bedrag van u uw maandelijkse aflossing bepaalt u zelf, maar bedraagt tenminste 2% van de totale kredietlimiet.

Persoonlijke Lening

U heeft dezelfde voordelen als bij de autofinanciering: vast maandbedrag (aflossing en rente), vaste looptijd en de mogelijkheid van vervroegd af te lossen. Het extra voordeel van de persoonlijke lening is dat u een hoger bedrag kunt lenen dan nodig is voor de financiering van de door u gekozen auto. daarmee verzekert u zich van extra financiële speelruimte.

U ziet, wij kunnen u aankoop compleet voor u regelen en vertellen u graag wat voor persoonlijk de beste optie is.