Zekerheid in zakelijkheid!

Als ondernemer streeft u ernaar het maximale uit uw zakelijke verkeer te halen. u wilt kwaliteit, veiligheid, comfort en bovenal zekerheid voor een aantrekkelijke prijs. Dan is het zonder meer makkelijker als u kiest voor suzuki en Suzuki Finance. Vanzelfsprekend zijn wij als dealer uw ideale aanspreekpunt. Bij ons vindt u alle gemak onder één dak. Niet alleen voor de aanschaf, de reparatie, het onderhoud en de verzekering van uw auto, maar ook voor leasing bent u bij ons aan het goede adres. Wij bieden u maatwerk, met verschillende leasevormen die tot in het kleinste detail worden afgestemd op uw persoonlijke wensen én op uw auto. Hieronder staan zij schematisch weergegeven, waarna wij alle leasevormen afzonderlijk nader voor u toelichten.

Operational Lease

Bij Operational Lease kunt u kiezen uit twee vormen, Full Operational Lease en Netto Operational Lease.

Voor de ondernemer die in één keer alles geregeld wil hebben, is er Full Operational Lease. Bij deze leasevorm worden operationele zaken als onderhoud en reparatie door de leasemaatschappij geregeld, evenals vervangend vervoer en de verzekering. U heeft er geen omkijken meer naar. Daarnaast is er het finaciële gemak. Full Operational Lease biedt namelijk het voordeel van de off balance financiering. Daardoor wordt uw liquiditeitspositie niet aangetast. De auto blijft eigendom van de leasemaatschappij, waardoor u geen restwaarderisico draagt. Bovendien worden bij Full Operational Lease alle autokosten van tevoren bepaald en opgenomen in één vast maandbedrag. Denk daarbij aan kosten zoals afschrijving, rent, administratie, verzekering, houderschapsbelasting, vervangend vervoer, reparatie, onderhoud, banden en eventueel de brandstof(optioneel). Met dit totaalpakket weet u qua maandelijkse kosten exact waar u gedurende de gehele contractperiode aan toe bent. Wilt u één of enkele leasecomponenten uit de leaseprijs halen omdat u die bijvoorbeeld zelf al geregeld heeft. Dit kan zonder problemen. Wilt u een aantal leasezaken liever zelf regelen? Dan is Netto Operational Lease u op het lijf geschreven. U houdt dan de verzekering, het onderhoud en de reparatie in eigen hand. U beheerst en controleert daardoor zelf alle praktische zaken, terwijl de leasemaatschappij voor een leaseovereenkomst op-maat verzorgt. Dat neemt niet weg dat u er ook voor kunt kiezen wel één of enkele leasecomponenten toe te voegen, zoals de brandstofpas, verzekering, reparatie & onderhoud of vervangend vervoer.

Bij deze leasevorm profiteert u van dezelfde voordelen als bij Full Operational Lease, zoals afschrijving op basis van de afgesproken contractduur, de off balance financiering en de vaste leasetermijnen.

Financial Lease

Bij deze on balance objectfinanciering komt de auto op uw balans te staan. U bent er economisch eigenaar van. Zeker bij bedrijfswagens (grijs kenteken) is dit voor u interessant, aangezien u dan van de investeringsaftrek profiteert. Hoeveel u profiteert, hangt af van uw jaartotaal aan investeringen. De leasetermijn bestaat uit rente en aflossing. De auto dient als onderpand. U kunt de auto voor het volledige bedrag financieren, waarbij de aflossingen kunnen worden afgestemd op uw specifieke wensen. voldoet u aan het eind van de overeenkomst de slottermijn, dan wordt u tevens juridisch eigenaar van de auto.