A. Vanuit Zaamslag, Zelzate of de brug van Sluiskil, volg richting Streekziekenhuis Zorgsaam. Neem na het passeren van een groot Texaco-station en de reclamemast van Mc Donalds aan de andere kant van de weg, de eerste afslag links, industrieterrein Handelspoort. Hier ziet u links een aantal garagebedrijven staan van Renault en Peugeot. Na de afslag volgt u de weg rechtdoor tot aan tot aan de tweede afslag, hier ziet u links voor u ons bedrijf al staan.

B. Vanuit de richting Rotterdam volgt u de weg langs Roosendaal tot aan de afslag Antwerpen, hier gaat u rechts de afrit op en blijft de weg volgen tot de afslag Liekenshoektunnel, dit is een toltunnel. Na 2 tunnels krijgt u een tolpoortje, hierna volgt de laatste tunnel waarna u rechts blijft rijden tot u boven een afrit Brugge, Zeeuws-Vlaanderen krijgt en deze rechts naar beneden neemt.( niet te ver doorrijden want dan gaat u terug naar Antwerpen). U blijft dan deze weg N49 volgen tot aan de afslag Zelzate-Terneuzen. Hier gaat u rechts de afrit op en neemt u bij de eerste stoplichten de afslag rechts richting Terneuzen. Hierna verder bij A.

C. Vanuit de richting Walcheren- Bevenlanden neemt u de Westerschelde-Tunnel ( per 14 maart 2003)(Tol). Na de Tunnel volgt u richting Sluiskil. U komt dan bij een grote rotonde die u bij de tweede afslag verlaat. U blijft de weg dan volgen tot u over de brug van Sluiskil bent. Hierna verder bij A.

D. Vanuit de richting Breda volgt u de weg richting Antwerpen, Voordat u de ring van Antwerpen op gaat kunt u kiezen of dat u door de Liefkenshoektunnel (tol) gaat (afslag Zeeuws-Vlaanderen) of dat u over de ring van Antwerpen gaat. Dit is rond het spitsuur niet de beste keus. Het kan hier namelijk zeer druk zijn en de mogelijkheid dat u dan een afslag mist is dan zeer groot. Op alle andere tijden is dit een zeer goede weg om te rijden. Blijf de ringweg volgen tot u door een tunnel gaat. Inde tunnel rechts aanhouden en na de tunnel de tweede afslag rechts. Richting Brugge, Rotterdam, Zeeuws-Vlaanderen. Blijf de weg volgen in deze richting en blijf links rijden. Na de bocht blijft u deze weg volgen tot de afslag Zelzate-Terneuzen. Hierna gaat u bij de eerste stoplichten rechts richting Terneuzen. Hierna verder bij A.

Klik hier voor de routeplanner