Nieuwe Suzuki Swift

Opvallend nieuw ontwerp en nieuwe slimme hybride aandrijving

Suzuki introduceert de geheel nieuwe Swift. In zijn vierde generatie is Suzuki’s iconische compacte hatchback geëvolueerd tot een verfijnde, slimme auto met een strak ontwerp, geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en een speels weggedrag dat de dagelijkse mobiliteit opnieuw definieert.

  • Opvallend nieuw ontwerp voor in- en exterieur
  • Geavanceerde veiligheidsvoorzieningen
  • Nieuwe 1.2-litermotor met slimme 12V SHVS hybride-aandrijving

Al jaren favoriet van consumenten

De Swift is al jaren een favoriet van consumenten die een stijlvolle en prettig rijdende compacte hatchback zoeken. Sinds het model vanaf 2004 wereldwijd leverbaar is, heeft de Suzuki Swift talloze onderscheidingen ontvangen. Het geheel nieuwe model bouwt voort op de erfenis van zijn voorgangers. De nieuwe Swift biedt niet alleen een zeer plezierige rijervaring, maar ook comfort, efficiëntie en veiligheid. Suzuki verkoopt de Swift in 169 landen en het model heeft tot en met februari 2024 een cumulatieve verkoop bereikt van meer dan 9 miljoen exemplaren.

Marktintroductie en prijzen

De nieuwe Suzuki Swift is er vanaf 21.695 euro in Comfort uitrustingsniveau. De Suzuki Swift Select is er vanaf 23.795 euro en de Swift Style is er vanaf 25.345 euro. Zowel de Swift Select als de Swift Style zijn leverbaar met CVT-automaat of AllGrip vierwielaandrijving. De Suzuki Swift staat begin mei 2024 in de Nederlandse Suzuki showrooms en wordt net als andere producten van Suzuki standaard geleverd met zes jaar garantie.